Home » Modely či letouny a jejich návrhy » Novoroční pozdrav KLUBU A

Novoroční pozdrav KLUBU A

Print Friendly, PDF & Email

2015

Stručný program KLUBU A

Začal rok v němž by se mohl uplatnit nástroj podporující občanské letectví bez jakýchkoliv postranních úmyslů či záměrných negativních vlivů a tím by měl být KLUB A neboli dobrovolný a nezávislý spolek stoupenců aviatiky v tomto státě, se skromným cílem pokusit se postupně zaplnit permanentní osvětovou mezeru v tomto dění, které zajímá více desítek tisíc občanů tohoto státu. 

Předchozí text naznačuje jak by to asi mohlo probíhat, když vznikne přiměřený zájem o takovouto činnost.

Nikoho násilím tlačit do spolku nehodláme. Je to jen a pouze na uvědomělém dobrovolném úsilí těch, kteří pochopí oč běží.

Občanská aviatika je na všech úrovních náročná na čas, peníze, informace a výkon. A právě proto jsme přesvědčeni, že by měl KLUB A činnost vyvíjet. Prozatimní zájem odpovídá společenskému klimatu tohoto státu.

Začínají se rozvíjet činnosti na novém ULL, novém autonomním UAV, revitalizaci dosavadních stavebnicových částí jednoho dřívějšího ULL, projektech nových modelů letadel včetně koptér, byly započaty práce na projektu kluzáku o rozpětí cca 9,5 m s klouzavostí kolem 1:20 (pro poletování na svahu či v okolí domovského letiště) a druhém kluzáku o rozpětí asi 11,5 m apod.

1. 1. 2015  02,10 h © Jaroslav Lněnička


Leave a comment

Archivy