Home » Bazar » Secondhand model shop

Secondhand model shop

Print Friendly, PDF & Email

Občas se stává, že je třeba vyhotovit něco jako inventuru svých předchozích činností a s tím související skartaci zhmotnělých myšlenek. To platí zřejmě i pro modely letadel, pokud jich někdo nashromáždí povícero, když je před tím již několikrát použil.

Já jsem právě v takovéto situaci, když bych potřeboval uvolnit nějaké prostory a plochy dosud zabrané mými dřívějšími létajícími stroji a jejich částmi. Protože jsem dosud nezavadil o leteckomodelářské muzeum, kam bych případně něco z toho umístil, tak jsem se po několikaletém váhání rozhodl všechny tyto předměty nabídnout k prodeji.

Jsou na připojených fotografiích a nejsou všechny. Mám ještě některé jiné.

Pokud se najde nějaký zájemce, pak mu rád vyjdu vstříc, ale s jednou pomínkou. Chci poskytnout všechno „en bloc“(všechno najednou), nikoliv jen některé části.

Vyvolávací cena za to všechno, co je na fotografiích, je 5 950,-Kč.  Mám to v Hradci Králové, kde k tomu přiložím ještě potřebné informace, případně jednorázovou konzultaci.

Nabídka platí do konce listopadu 2011.

Kdo má zájem, nechť jej projeví jakýmkoliv vhodným způsobem. E-mailem (Akademie letectví) nebo telefonem na číslo 495 264 941.

Jaroslav Lněnička

 


Leave a comment

Archivy