Home » Modely či letouny a jejich návrhy » Komorní setkání KLUBu A

Komorní setkání KLUBu A

Print Friendly, PDF & Email

1003 Polovina kompoz. trupu - Mach , březen 2016Dne 23.4.2016 se uskutečnilo v Hradci Králové další setkání dobrovolného, nezávislého, ambiciozního a chudého seskupení stoupenců amatérských staveb létajících strojů, známého již pod pojmem KLUB A.

Mnozí z dřívějších účastníků se nedostavili, protože dali přednost například výstavě AERO 2016 ve Friedrichshafenu, svým osobním nebo rodinným záležitostem a třeba i důležitým jubileím, jako Venda Brandejs u příležitosti svých desetinásobných narozenin, kam se nemohl nedostavit. Bereme to jako dostatečnou omluvu a jemu přejeme hodně úspěchů.

Protože však by mohla nastat situace, kdy tato setkání nebudou třeba nijak zvlášť přitažlivá, tak uspořádáme další setkání asi až v říjnu tohoto roku.

V té době budou v pokročilejším stádiu stavby dva kluzáky, jak jsme se o nich zmiňovali. Vypadá to tak, že by mohly být připraveny k testování v druhé polovině roku 2017. Je to snažení Slávy Macha, celokompozitový stroj   a také Libora Knápka převážně stroj dřevěné konstrukce.

Jiní se zatím k nim nepřidali, ač by to celkovému tvůrčímu úsilí určitě prospělo.

Aleš Kondr na tomto setkání připomněl existenci fóra KLUBu A a jeho možnosti, tak jak si to někteří naši příznivci přáli. Snad je to přiměje k vyššímu využití tohoto  nástroje komunikace.

1003 Polovina kompoz. trupu - Mach , březen 2016

002

2. 5. 2016 © Jaroslav Lněnička


Leave a comment

Archivy